Hvad spiser Michael?

Dette er min blog, hvor jeg deler mine madanmeldelser, og mine tanker omkring restaurationsbranchen generelt. Jeg hedder Michael og er uddannet kok. Jeg er tidligere restauratør, og er nu faglærer, og er familiefar til to. Jeg har siden 1999 bevæget mig professionelt i branchen, og elsker faget, som jeg nu også skriver om og underviser i.

tirsdag den 27. maj 2025

Bouchon - Maj 2025

›
  Appetizer til besøget Jeg er efter længere tids overvejelse nået frem til følgende konklussion: Jeg spiser for lidt ude. ”Hvor kommer ...
torsdag den 27. marts 2025

Bach og Nurup - Marts 2025

›
  Bach og Nurup 4 hands dinner ved Kristian Nurup og Jack Cramer   Foto: Tv2Nord Foråret smilede som kun foråret kan, og forventninger...
onsdag den 19. december 2018

Søllerød Kro, December 2018

›
Billede: https://danishfoodie.wordpress.com Der findes mange restauranter i Danmark, men der findes ikke mange restauranter i Dan...
tirsdag den 23. januar 2018

Dinner by Heston Blumenthal, London - December 2017

›
   Jeg var, som de fleste der læser med her ved, en tur i London i december måned, og jeg var så heldig at spise på to formidable restaura...
tirsdag den 9. januar 2018

The Fat Duck, Bray - December 2017

›
Der findes mange ikoniske restauranter i verden, men af eksisterende restauranter, kan jeg ikke forestille mig en mere ikonisk restaurant ...
›
Start
Vis internetversion
Leveret af Blogger.